Kernwoorden Henk Food & Hospitality Management
kopje over Henk.

Expertise door ervaring
HENK. Food & Hospitality Management weet waar een perfect evenement aan moet voldoen. Een unieke locatie, een wervelend programma en prima catering; daar begint het mee. Maar HENK. Food & Hospitality Management gaat verder met aandacht voor detail in decor en aankleding en het organiseren van spannende ‘gebeurtenissen’.

Een Beleving
Verwacht het onverwachte, is ons motto. Zo maken wij van uw feest een belevenisvolle ervaring die mensen bij zal blijven. HENK. Food & Hospitality Management heeft evenementen georganiseerd in alle soorten en maten en voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Of het nu voor een groot internationaal bedrijf is, ter gelegenheid van een fusie of voor een gemeente: HENK. Food & Hospitality Management heeft de ervaring in huis.

Uiteenlopende locaties
De keuze voor de locatie waar het evenement gehouden wordt, is een belangrijke factor voor de uitstraling van het evenement. Wordt er gekozen voor een bestaande evenementenlocatie of wordt er een locatie gecreëerd op een minder voor de hand liggende plek?
HENK. Food & Hospitality facilitair Management organiseert projecten op de meest uiteenlopende locaties.

Tenten
Uiteraard wordt er door ons ook veelvuldig samengewerkt met congrescentra, hotels, evenementenlocaties, discotheken, beurshallen en stadions in en buiten Nederland. Als bovengenoemde locaties niet voldoen aan de eisen en/of wensen die gesteld worden aan een project kunnen één of meerdere tenten als tijdelijke accommodatie uitkomst bieden.